Mini-semester

Nu kommer jag inte kunna blogga på några dagar. Imorgon ska vi iväg på vår lilla semester! Det ska bli riktigt härligt!

Ni får ha en skön vecka/helg!


Ett år sen..

... var min prinsessa nästan 4 månader gammal!
Sjukt vad tiden går fort när man har barn, jag fattar inte det. Ibland vill jag bara kunna få klockan gå långsammare! Det senaste veckorna har jag sett hur Agnes utvecklas. Det känns ibland som att jag inte känner igen min lilla flicka! Bara för hon bara växer och hon har verkligen blivit stor nu! Vad jag menar med det, är att hon klarar sig så mycket själv nu. Hon har börjar prata jätte mycket så det är helt otroligt. Varje dag kommer det nya ord, som idag sa hon "docka".

Idag berättade Johny om hur Agnes var imorse. När Johny hade klätt på Agnes gick hon för att leka en stund. Hon lekte som vanligt med sina dockor. När de skulle iväg till förskolan, då ville Agnes ta med dockan. Men då sa Johny "Jag tror bebisen vill sova i barnvagnen" (bara för att Agnes ska lämna dockan hemma!). Ja, Agnes gick och la bebisen i vagnen, men då skulle hon ta med sig hela barnvagnen till förskolan! Haha.. Vilken härlig tjej. 

Men så fort hon såg Johny öppna dörren så släppte hon taget om barnvagnen och sprang ut. Väl på förskolan hjälpte hon till att klä av sig ytterkläderna utan att säga hejdå till pappa. Hon ville bara gå iväg och leka med sina kompisar!

Ja de senaste gångerna jag hämtat Agnes efter jobbet på förskolan, så har hon protesterat vilt och högt! Hon vill verkligen inte åka hem!!! Ja nu ser jag att hon trivs verkligen jätte bra på förskolan, och det känns faktiskt roligt och skönt för mig som mamma. Att hon trivs och mår bra på förskolan medan jag och Johny jobbar!

 
Mammas lilla goding vid strax 4 månader gammal!

Sandlådan

Nu sitter jag och kopplar av en stund. Har lagt prinsessan vid 6 tiden. Vi har varit ute hela dagen idag och vi var vid huset där vi rensade en hel del. Jag rensade sandlådan som var fullt med ogräs. Men som tur var de lätta att ta bort och det tog ca en timme! Därefter lekte Agnes nästan hela tiden i sandlådan och som ni förstår blev både hon och jag ur smutsiga så vi fick slänga in oss i badet när vi kom hem.

  
Före                        Efter                    Kusinen Kevin kom och gjorde sällskap.

Vi ska spika träplankor runt sandlådan så det blir fint. Ska också rensa vid vinbärs buskarna som man ser bakom sandlådan. Mycket ogräs där så de ska vi också bli av med.

Johny kämpade med att ta bort ogräset vid "gången" (där man går på mot huset kan man säga) och vid rabatterna mot huset. Jag fortsatte med att rensa runt, som vid rabatten och vid dammen. Växterna har verkligen satt hårt till vid dammen, så det var svårt att rensa där. Så vi ska ta an i det en annan dag och gräva istället för då får vi bort rötterna också och plantera lite nya blommor där! Dammen var även mycket smutsig så jag kunde nästan inte se dammen i början. Blir nog super fint när det blir klart!


Dammen.

Några bilder från dagen.

   

Vill också påpeka att bilderna jag tagit idag är tagna med mobilen. Nästa gång får jag ta med kameran!

Nej, nu ska jag gå! Ikväll ska här grillas och ha mysigt!


Oskarshamn

Nu kom vi hem från Oskarshamn, där vi har varit över dagen. Vi åkte halv tolv härifrån och kom fram kl fyra och då var det fest på platsen med mat och musik! Elajo fyllde 50 år. (Johny jobbar åt Elajo.) Jag låg och sov hela vägen hem tills Johnys chef Rolf kom över nästan på mig? Jag vaknade lite yr och undrade vad han höll på med! Aha, han ville åt väskan som jag hade som kudde! Haha. Så vi förhandlade och jag fick låna hans härliga kudde resten av resan. Hihi.

Agnes är hos sina kusiner som vanligt och jag har saknat henne idag och jag fick några mms från min syster. Då såg jag att hon varit glad och nöjd idag. Syrran nämnde även att hon är allas favorit tjej, alltid roligt att höra det! Ja Agnes är en väldigt go tjej!

Nej, nu kallar sängen! Sov gott världen!

Godmorgon!

Nu är det full rulle här hemma, Agnes går och pratar högt. Leker med sina dockor. Vi har haft en mysig morgon i sängen tillsammans allihopa. Även det förekom lite bus också. Hehe. Idag kommer det bli en strålande väder, härligt!

Hoppas ni får en härlig dag!


Ps. Meddelande till Felicia. Jag kommer inte in på din blogg! Men du kan skicka mail, eller msn. Det vore snällt och samtidigt roligt! Ja du förstår vad jag menar! :)


En underbar dag

Nyss kom vi hem från min härliga bästa vän Åsa, jag och Agnes hade åkt till dem vid två tiden idag. Vi var hos dem tills kl åtta ikväll då jag hade frågat vad klockan var och trodde då inte på Åsa att klockan var så mycket! Nej då blev vi tvungna att åka hem fast jag inte ville! En sån härlig och lugn dag har vi haft. Vi hann också ta en härlig promenad runt. Vi satt även ute på innergården där vi mös och hade det helt enkelt mysigt! Jag fick vara fotografen och ta kort på underbara söta Oliwer. Det blev många fina bilder!

Här kommer några bilder som jag gillar!


Nakenfisen Oliwer



Busiga Oliwer



Oliwer med underbara mamma Åsa & pappa Ulrik.


Tusen tack för att vi fick vara hos er! Åsa, du vet väl att du är en sann underbar vän!? Jag är himla glad som har dig!

♥ Love! ♥


Min systers blogg


Min älskade syster har också gått och skaffat en blogg! Jag har hjälpt henne för ett bra tag sen med bloggen och den är fortfarande inte riktigt klar än! Jag ska hjälpa henne med "Mina hästar" sidan när jag tagit kort på hennes hästar.

Varsågod och klicka på bilden så kommer du in till hennes blogg!

Nyp mig!

För det första måste jag få tacka till er alla som kommenterat och gratulerat! Jag blir så otroligt glad när jag får läsa alla kommentarerna! ♥

Jag kan lugnt säga att jag i n t e förstått än. Är det verkligen sant? Drömmer jag? Nyper i armen och det gör ont. Idag har jag suttit hos syrran och tittat på huset flera gånger och tänkt "Där ska vi bo snart"...

Det är en stor gård vi kommer att bo på, (Ja det finns ladugård & traktorhus på gården) och som jag sagt på förra inläggen är det en stor trädgård och där finns det äppelträd, plommonträd, vinbärs buskar och lite annat. Ja jag är helt enkelt jätte glad! Jag glömde tillägga att det finns även en liten gullig damm på trädgården som vi ska ordnas och göra fint där.

Vi var och tittade på huset igår kväll och träffade ägaren. Agnes var hemma och sov (min syster var här hemma hos oss, så tro inte att Agnes var hemma själv.. hihi) Men iallafall så tittade vi genom alla rummen. Det är lite att tapetsera kvar, som sovrummet och sen får vi nog måla i vardagsrummet tror jag vi bestämt så eftersom det är mycket jobb om man ska riva väggarna där för det är väv tapeterna (urjobbigt). Men vi får se! Det ska iallafall bli jätte roligt, och jag längtar så!

Jag har tänkt gå till huset snart och börja rensa på trädgården och göra det fint innan vi flyttar in. Huset ligger ca 5 min gångsavstånd härifrån. Vi kommer även bo granne med syrran, kan det bli bättre?

Det ska bli otroligt skönt att få slippa bo här i lägenheten som är på andra våningen eller så är det tredje våningen. Eftersom vi måste gå genom källaren för att komma upp till lägenheten. Det blir mycket trappor och det finns ingen hiss heller. Det börjar bli tungt att bära Agnes varje dag upp och ner. Jag förstår inte hur jag klarat av detta, när vi bott här ett år? Jag som burit med "liggdelen" från barnvagnen med Agnes sovande i den och burit upp den till balkongen där Agnes fick sova vidare. Ibland hade jag också 4-5 matkassar och bar upp dem samtidigt hade jag Agnes i famnen! Ja.. det är visst "mamma styrkan" kommer fram då, då klarar man allt. Allt för att barnet ska må bra.

Sen har jag inte förstått heller att jag snart får fast anställning! Jag som blev "arbetssökande" från början av mars månaden men då inskolade jag Agnes på förskolan. Då hade jag verkligen fullt upp och vi åkte dit och dit överallt. Då hade jag inte hunnit tänka att jag verkligen var arbetslös. När aprilmånaden kom, fick jag veta att jag fått jobb. Redan!?, tänkte jag då och ja allt har gått så fort!

Det är så roligt när allt går så bra!


Nyheten

Vi har fått hyra ett hus... ett jätte stor hus!
Det är verkligen ett stort hus! Jösses, jag trodde jag tappade hakan!

Det är 5 rum med kök, men det finns tre stora förråd som kan också vara sovrum! De hade till och med egna fönster. Så stora var de.. Det är som att man kan säga 8 rum med kök! Två toaletter. Sen får vi ett väldigt stor trädgård! Agnes får även en jätte stor sandlåda!

Det pågår just nu renovering i huset, mycket stök och mycket nytt. Nya golv, tapeter m.m. Nytt kök! Köket var också stort om man jämför med våran nuvarande som är ett köksvrå! Stor vardagsrum med en rum intill bredvid med typ valv. Där ska Agnes lekrum vara. Blir kanon! Vi kommer även bo granne med min äldsta syster som bor på andra sidan av vägen.

Nu kan vi skaffa massa ungar och bli ett fotbollslag. Haha.
Men allvarligt - allt är så stort med huset!

Några bilder som jag tagit med mobilen, än så länge kan ni få titta lite bilder från köket & matsalen.
  
Som ni ser är det inte riktigt klart med köket än. Kakling och spiskåpan fattas m.m. Vi kommer att flytta in så snart när renoveringen är klart. Så skönt med ett renoverat hus. Härligt!

Och det bästa av allt är att vi får hyra huset billigt!

Och idag har jag fått veta att jag får fast anställning på jobbet senast från 2 juni!

Livet är så härligt och jag kan inte tro att det är sant!

JAAAAAAA!!!

Ni kan bara ana hur glad jag är!

Nu blev ni nyfiken va? Hihihi...

Jag ska berätta vad som hänt inom snar tid! ;)


Ja just det...

.. Agnes blev sjuk bara för hon håller på att få nya tänder! Idag kom vi på att Agnes kanske hade fått nya tänder på gång, men tidigare hade hon aldrig fått feber eller varit sjuk pga tänderna. Men vi såg att Agnes "dreglade" mycket och då blev jag tvungen och titta om Agnes hade nya tänder på gång. Jag gick och busade med henne i soffan och samtidigt såg jag hon öppnade sin mun. Där såg jag två tänder på väg!

Hon har varit sig lik och lekt/busat som vanligt! Hon hade bara feber över natten från fredagen till lördagen. Hon är fortfarande förkyld än och vi bestämde oss att Johny ska vara hemma med henne imorgon. Det känns dumt om jag stannar hemma när jag nyligen fått jobb. Det blir en mys dag för Johny och Agnes imorgon.

Flera bloggar

För er som inte vet, att man kan göra flera bloggar i en? Nu ska jag visa lite med bilder och förklara vad jag menar. Själv har jag fyra bloggar till. Alltså har jag totalt fem bloggar, men de andra fyra är om mig, Johny, Agnes och djuren.


Klickar du på någon av dessa och då...

... kommer du in en av dem här. Det är bara fortsätta titta in på de andra sen.


Nya designen

Nu har jag äntligen gjort klar min nya design och det har tagit många timmar! Suttit vid datorn då och då varje kväll och gjort denna designen. Jag är jätte nöjd men med header vet jag inte riktigt om jag är nöjd. Annars har designen en skön stil som jag gillar.

Jag kommer absolut behålla denna designen ett bra tag! Förutom jag kanske byter header senare (när jag har tid!)

Här är det bara bra, Agnes är nästan frisk. Hon hade bara feber fredag kväll till lördag morgon, sen var det över med febern. Men hon har fortfarande förkylning så vi har hållit oss inne.

Ha en skön söndag!

Ringen

Snart ska jag åka och beställa vigsel ring till mig. Jag har letat i veckan efter mina gamla guld smycken. Jag hittade några som inte var fina så jag ska smälta dem och göra dem till ringen! Jag ska träffa en som gör jätte fina smycken, hon är mycket duktig och hon har tidigare gjort några av mina smycken.

Jag har en bild av hur ringen ska se ut, men ibland blir jag osäker. Ska jag ha diamanter med eller inte? Annars skulle jag vilja ha rosa eller silvriga diamanter, eftersom vårt bröllop är i rosa/silver/vitt tema.

Jag har också sett att det börjat bli populärt med att rista in partners namn ovanför på ringen. Jag tycker det är jätte snyggt, men jag vet inte om jag skulle vilja ha en sån. Jag skulle nog vilja ha en ring som inte har mycket "sak" på. Det ska vara enkelt och snyggt.


Sjuk

Nu har Agnes gått och blivit sjuk. Lilla stackarn.. Förkylning och feber har hon fått. Hör även henne hosta då och då.. Gnäller & gråter i sängen ibland. Somnar emellanåt. Hoppas bara hon blir frisk fort! Det blir hemma i helgen, allt för Agnes ska bli frisk!

Måste också tala om att min lilla tjej har blivit så duktig! Hon kan teckna och sjunga "Imse vimse spindel"! Det är så gulligt och sött när hon tecknar. Sen kan hon också gå upp för trappan och ner igen alldeles själv. Självklart är jag med och håller koll så hon inte ramlar. Hittils har hon klarat sig själv. Duktiga tjejen!

Stolt är jag!

Give me more time!

Ja, som rubriken lyder, så är det verkligen en dröm om jag fick mer tid. Det hade varit kanon om det var 30 timmar istället för 24 timmar per dygn. Nu när jag börjat jobba har det blivit mindre tid för mig med att göra "mina ärenden". Därför vill jag ha mer tid! Någon som vet hur man förlänger tiden?

Angående bloggdesigner, så har många frågat mig om jag kunde hjälpa dem med bloggdesignen. Men nu när jag fått jobb så måste jag tyvärr tacka nej. Fastän jag vill hemskt göra det, men jag har ju som jag sagt inte tid med det längre! Jag som tycker mycket om att göra bloggdesigner men det tar många timmar att göra bloggdesign. Jätte tråkigt!

Men som ni vet att jag skrev för ett tag att min blogg skulle få nytt utseende, och jag har sen dess pysslat lite då och då. Jag hoppas att den blir klar inom snar framtid. Men ni som vill lära er hur man gör med att designa bloggen, så finns det en sida som är jätte bra som jag fått mycket hjälp från. Sidan heter www.designadinblogg.se.

Nu är jag otroligt trött så jag ska gå och lägga mig nu. Jag vet det är tidigt men allvarligt - jag somnar snart på tangenten!

Sov gott mina vänner!

PS! Tusen tack igen för de fina kommentarerna från förra inläggen! =)


Kärlek


Jag & Agnes, maj 2008.


Mat & tårta

Under helgen som varit, hade vi beställt mat för fyra personer som jag & Johny och mina föräldrar åt tillsammans. Maten som vi funderat ha till bröllopet. När Johny kom tillbaka med maten som han hämtat, då såg vi hur mycket mat det var! Det var egentligen för 6 personer ungefär. Och vilken kanon god mat! Gissa om maten blev slut fort.

Det blev absolut självklart att vi ska beställa sånt mat till bröllopet. Vad för mat säger jag naturligtvis inte eftersom det är ju en del av hemligheten. Det får ni veta när vi gift oss!

Vi har även beställt tårtor klart, men det kanske jag sagt tidigare? Hon som jobbar på konditoriet hade sagt att vi fick gärna komma igen och ändra på tårtan om vi ville. Jag har faktiskt hittat något mycket sött som jag klippt ur från tidningen. Jag funderar och är bra sugen på att ta såna tårtor istället.

Min mor kom med ett förslag häromdan, om att vi kunde ha två personer som sköter all mat och disk. Mamma föreslog två personer som står nära mig och min familj. De är barndomsvänner till mina syskon. De blev som mina syskon också kan man säga, så nu hoppas vi på att de vill komma och vara med och ha ansvaret för all mat och disk! Det skulle vara kanon!

Nu ska jag gå och baka lite gott som Agnes ska ha till fikat imorgon, Förskolan går alltid ut på utflykt på onsdagar och då ska alla barn ha med sig fika och dricka. Klockan nio är det dags med Desperata hemmafruar, blir spännande att få se vad som hänt efter tromben från förra veckan.  


Bloggen

Jag har ju som jag skrev tidigare varit jätte trött och inte orkat gör något på kvällarna, som att sitta vid datorn så jag inte tagit inuti med att lösenordskydda bloggen. Nu har det gått några dagar sen jag skulle lösenordskydda bloggen, men som ni vet krånglade bloggen för mig. Jag har inte testat om det fungerar men det bör fungera nu.
 
Men jag har tänkt mycket på det och jag ville lösenordskydda bloggen bara för jag inte ville någon ska läsa min blogg. Då fick jag tänka mig lite till.. att jag borde inte bry mig om dessa människor!

Tyvärr så har dessa människor, speciellt en som har betytt mycket för mig. Men flera år sen försvann X från mig och min stora familj. Tills nyligen plötsligt hörde X av sig och ville börja träffa oss igen. Men tyvärr så har X "lämnat oss" igen (igen!!). Det är så grymt vad människor kan hålla på!

Det är något som fått mig inse att det var bra att du kom tillbaka fast det var kortvarig, men det har fått mig inse att jag inte behöver dig längre, och att vi har det så bra utan dig. Vi är så lyckliga utan dig eller er. Vi har ett härligt liv tillsammans med mycket glädje. Det funkar inte om du ska hålla på så här, därför har jag valt att ta bort dig ur mitt liv från nu. Jag vill inte att min dotter ska också bli drabbat som jag fick göra när jag var barn.

Det som jag inte vill är att människan ska läsa min blogg mer, och jag vet att X förstår vem jag pratar om om du läser detta här. Om du vill fortsätta läsa min blogg så varsågod och njut av att läsa om vårt lyckliga liv. Det är mycket du har missat eller kommer att missa. Det har du tyvärr valt själv.


Det med lösenordskyddad blogg orkar jag egentligen inte med. Tycker det hela med lösenordskyddat blogg är så krångligt så jag vet inte längre hur jag ska göra. Det är så hopplöst detta här.

Det är ni "mina underbara läsare" som gör så att jag fortsätter med bloggandet. Ni gör mig glada. Fortsätt med det! Kram igen till er alla.

Bästa läsare!

TUSEN TACK FÖR DE FINA KOMMENTARERNA FRÅN FÖRRA INLÄGGEN!
Det värmde verkligen, jag blir så otroligt glad för dessa fina ord!

När jag kom hem från jobbet idag så tittade jag på bloggen, då blev jag förvånad över hur många kommenterade! Ni ska bara veta att ni gör mig glada! Jag har världens goaste läsare! KRAM till er alla!

Campingen Prången

Nu har vi varit hemma sen några timmar. Vi har haft en mycket härlig helg med mycket avkopplande och lek&bus. Det var verkligen en skön helg, och en kanon väder fick vi på köpet också. Vid husvagnen fanns det mycket sand där Agnes lekte i flera timmar. På flera kort jag tog har hon tyvärr sand i ansiktet eller överallt på sig. Hehe. Jag har även hunnit med att sola, det var jätte skönt och solbrännan har också kommit fram, nu är man inte blek på ett bra tag! Eftersom jag är trött så får ni titta på några bilder från helgen istället! Jag har inte haft ork med att svara på kommentarerna eller skriva på bloggen men jag gör det nu ändå. Men lusten kommer nog sen när jag vant mig vid det nya rutinen med jobbet och allt annat.

Här kommer bilderna. Visst är de underbart fina?



Min underbara solstråle


Agnes med sin nya lastbil


Glada tjejen


Här fick hon doppa sina fötter


Självklart ska vovven också få pussar!


Mor & dotter. Gud vad jag älskar denna lilla tjej!

Trött

Det senaste dagarna har jag varit otroligt trött så att jag inte orkat sitta vid datorn. Det går jätte bra på jobbet, men jag blir så trött och allt är så nytt fortfarande. Mycket kvar att lära, hur man jobbar med maskinerna. det finns tusentals att göra med dem. Jag får tänka mycket då men det börjar bara bli roligare och roligare när jag väl börjar kunna laga maskinerna när de gått sönder. Jag blir så glad när jag lyckats laga maskinerna, då går tiden mycket fortare också. Jag och chefen har kommit överens med att jag får gå med mina arbetskamrater på dagarna ett litet tag tills jag får egna tider. Jag bad och till med att få börja kl 06.00 till 15.00.. Då får jag sluta tidigare och då hinner jag umgås med Agnes mer. Johny har Agnes på morgnar nu och han lämnar henne på förskolan så kommer jag kl 15.00 och hämtar henne. Det känns bra! Agnes trivs jätte bra på förskolan.  

Imorgon är Johny ledig så han får vara med sin lilla tjej själv några timmar. När jag väl kommit hem åker vi till campingen och då ska vi bara njuta av hela helgen! Campingen står precis nära vattnet så det ska bli härligt!

Imorgon kväll ska vi också äta på den nyöppnade restaurangen vid sjön Åsunden där vi och min syster med hennes man bokat bord. Ska bli mysigt! Lördag kommer mina föräldrar och äter middag med oss på campingen. Agnes kusiner och moster/morbror skulle kanske komma med. Det märker vi då.

Ha en skön helg för det ska vi ha!


Strul med blogg

Nu ser jag att lösenordskyddat kommit fram på min blogg, men problemet är att jag inte kan spara uppgifterna (användarnamn+lösenord) än. Jag får snällt vänta litet tag tills de på blogg.se gjort iordning min blogg.

Idag har jag jobbat och det har gått bra. Agnes har varit med sin moster och kusinerna hela dagen. Det har fungerat bra.

Agnes får bara gå tre dagar på förskolan i veckan för på fredag är Johny ledig! Får se vad de ska hitta på för något ihop. Kanske jag får skicka iväg dem till simhallen och bada eller så har Johny redan planerat något skoj. Men vi ska också iväg på fredag när jag slutat på jobbet och campa hela helgen! Ska bli jätte kul och jag längtar!

Vi har ju som jag skrev tidigare köpt en nyare husvagn med barnkammare. Jag har redan börjat sy nytt "draperi" och ikväll ska jag påbörja med att sy nya gardiner. Det är verkligen fula gardiner som finns nu i husvagnen så de ska bort! Det kommer att bli fräscha tuffa gardiner i svart med vitt. Vid barnkammaren ska Agnes få egna gardiner, barn gardiner och de är i lime med vita flodhästar på. (Köpt på IKEA - kanske ni känner igen?).

Jag kan ev. ta kort på husvagnen senare vad jag sytt för något. Kanske jag får ta kort innan och efter. Sånt är alltid kul, eller hur? :)

Nej, nu ska jag gå och sy lite! :)

Förresten tusen tack för kommentarerna om inbjudanskortet, det värmde! Och svar till er några - Jag har fått inspiration från en affär som heter Magnolia som finns i Borås. En scrapbooking affär, där såg jag kortet fast i andra färger. Så jag smög och ritade av mallen! Hihi. Sen köpte jag egna papper och gjorde dem sen hemma. Gjorde också lite ändringar och sånt! :)

Inbjudanskortet



 


Här kommer vår inbjudanskort för bröllopet. Det har varit jätte roligt att göra dem och det var inte svårt eller jobbigt som man trodde i början. Det gick rätt fort att göra dem. Gjorde runt 30 såna kort och ungefär hälften har min svägerska hjälpt mig. Jätte snällt!

Nu väntar nästa utmaning!

Nu ska jag gå och drömma sött!

Jag kör på som vanligt..

.. tills jag får veta om de satt in lösenordskyddat eller så har de bestämt sig för att ta bort dem. Jag har skickat mail till dem, så vi får vänta och se!

Jag har så mycket jag vill skriva om, mycket om bröllop! Det har börjat hända lite saker här med bröllop. Det är så roligt och spännande! Jag kan ikväll börja med att visa korten som jag lovat tidigare att visa dem. Jag har inte hunnit göra det tidigrae. Men snart så!

Hittar inte..

Nu har jag skickat mail till de flesta koden till min blogg. Jag skulle lösenordskydda min blogg från idag, men tyvärr så har min blogg flyttat över till den nya plattformen och så hittar jag inte vart man lösenordskyddar där! Någon som vet?

Men jag är nog slarvig med att leta. Jag får ta an och leta nu igen.

Update: Nu har jag verkligen letat och till och med bett några vänner som även flyttat till det nya plattformen leta efter vart man kan lösenordskydda bloggen. Min Johny har också letat. Men nej. Vi hittar den inte.

Detta här är verkligen märkligt. Om personalen på blogg.se har valt att ta bort detta, då får jag skapa nytt på annat ställe som har lösenordskyddad. Verkligen synd för jag gillar blogg.se. Ja vi får se hur det blir!


Lugna dag

Idag är det en riktig lugn dag för oss. Det är så skönt ibland att bara få koppla av och inte planera något. Vi har målat och lekt på förmiddan. Efter lunch gick vi ut och var ute ett par timmar. När vi kom hem så tänkte jag att jag måste sätta igång med städningen på balkongen. Agnes fick vara med mig ute och hon blev glad när hon såg sin lilla bänk. Då satte hon sig där och åt banan och päron. Efter det gick hon iväg och då kom hon tillbaka med en kex. Då blev jag förvånad - hur? Kexet låg långt bort? Nu måste vi verkligen se upp med saker, men iallafall så fick hon äta upp kexet. När hon ätit klart så gick hon för att hämta sin filt och napp. Hon visar när hon vill sova. Duktiga tjejen.

   
Här satt Agnes och åt. Därefter när hon blev klar ville hon pussa hunden Filippa.

Ikväll ska vi nog grilla i balkongen nu när det börjar bli fint där. Måste bara inskaffa några blommor. Nu vaknade Agnes så ni får ha en skön fredag!


Nytt design!

Jag har inte ens börjat med designen men det ska jag göra ikväll! Jag har längre märkt att jag inte trivs med det gula som jag har nu. Så jag byter till något som jag gillar och trivs med! Vi får se när designen blir klar.

Hoppas ni får en skön kväll!


FÖRRESTEN GLÖM INTE ATT JAG LÖSENORDSKYDDAR BLOGGEN NU PÅ LÖRDAG! :)

Söta Agnes

Agnes har blivit så stor, varje dag förvånas hon oss med hennes framsteg och utveckling (särskilt med sitt språk.) Hon har börjat säga djurens namn, "Muffe", "Molly" och Tyko säger hon "katten". Hehe.

På morgonen när vi vaknat, så byter jag blöja och kläder på Agnes. Därefter går hon alltid till hallen där det finns skor och ytterkläder. Då brukar hon ta dem och gå till mig och visar att jag ska klä dem på henne. "Men lilla gumman, vi ska inte gå ut nu för klockan är 7 på morgonen!". Hon älskar verkligen att få vara ute och hon gillar också ta promenad så hon kan få sitta i barnvagnen och prata. Hon gillar fortfarande hästar. Varje gång när jag hämtat henne på förskolan, på vägen hem så pratar hon om hästarna. Hon säger "titta hästar".. Då säger jag, "Ja vi kan åka och titta på hästarna". Då blir hon överlycklig, hela hon strålar av glädje!

På tal om hästar så ska syrran få hem en ny häst snart! En häst som syrran haft tidigare men den nuvarande ägaren har ingen ork längre så de ville skicka tillbaka hästen. Ska bli jätte kul, för vi har saknat honom!

Snart ska vi åka iväg till marknaden. Just nu sitter Agnes med sin pappa och målar. På tal om målandet, så har Agnes börjat måla jätte mycket och börjar även bli duktig på det!

image213
Agnes med ena skor.

image214
Söta Agnes. Hon har fått färg i ansiktet efter det härliga fina vädret!


RSS 2.0