Ja, vem är du?

Nu passar jag på att ställa frågor till er ALLA! Tanke på statistiken så är det ganska många som läser min blogg utan att kommentera.. så vem är de som inte kommenterar? =) Det är också alltid roligt att veta vad ni har för skostorlek! Haha. Nu ska jag och Johny iväg och hämta vår lilla goa tjej på förskolan!
image173

Dagens härliga bilder


Hundarna Rambo, Filippa, Svea och Muffelina.



Lite del av mina föräldrars trädgård.


Hästarna Kalle, Chaplin och Annie.


Johny och min syster Helena. De monterade kedjor på traktorn.


Härliga dag

Imorse åkte Johny och Agnes till förskolan. Det blev tomt för mig, jag som brukar ha Agnes för det mesta men så fick jag en hel förmiddag för mig själv. Det är faktiskt skönt att få vara själv ibland! Jag gick till min mor där jag sydde lite grejer till gästhuset. Min underbara svägerska med familj kommer till oss imorgon från Alfta (ca 55 mil härifrån) och stannar till på söndag. Det ska bli väldigt kul och vi har inte träffat dem sen oktober då jag och Agnes åkte med tåg till dem. (Därav kommer jag inte blogga lika mycket till helgen, ni förstår att jag hellre vill umgås med familjen) Men iallafall så sken solen härligt med en klar blå himmel och det snöade! Det har snöat här h e l a tiden sen måndags. Så här mycket snö har vi inte haft denna år förrän nu, jag fattar inte hur det kan bli så mycket snö eftersom snart går vi in till april månaden! Det är också snart sommartid!

Jag hann även ta en hel del kort ute på djuren, och senare kom Johny med en trött Agnes som sov i barnvagnen ute i en och halvt timmar. Det var en jätte skön förmiddag!
               

Öppen blogg

Nu har jag bestämt mig att jag ska ha en öppen blogg. Jag skriver heller inte mycket av vårt liv, som ni märkt skriver jag för det mesta om Agnes framsteg bland annat.

Jag har pysslat ganska mycket med bloggdesign det sista tiden, och det är jätte kul att fixa och pyssla med Photoshop. Så att jag börjat fundera att jag kanske skulle göra "bloggdesign tävling". Tävlingen går ut på att folk kommenterar och till viss tid så lottar jag en av dessa kommentarerna. Den som jag lottat blir vinnaren. Ja vi får se, det är ganska mycket jobb med design. Men jag har börjat förstå koder och det blir bara lättare och det blir fortare att fixa designen för mig. Ja jag ska fundera om jag ska börja med det.


Glöm inte kommentera om mitt hår längre ner, under rubriken "Hårfärgen".


Header

Nu har flera frågat mig hur man sätter dit header så nu kommer förklaringen!
Jag hade förklarat detta på min gamla blogg för ett tag sen så nu har jag kopierat texten därifrån. Men annars finns det en super sida www.designadinblogg.se och det har hjälpt mig med mycket.

Ni ska naturligtvis ha gjort klar en header, det kan man göra på photoshop eller liknande ställen.


image149
image150
image151
image152
image153
image154


Det var väl inte så svårt? Kommentera gärna!

Hårfärgen

Nu har jag äntligen tagit fram cdn med gamla bilder på mig. Men då upptäckte jag att jag har varit brunett i några år nu. Jag har haft blont hår fram tills jag var ungefär 19 år gammal. Om jag minns rätt så har jag bara haft blont hår en gång sen när jag var nitton.

Jag tror faktiskt att jag ska ta brunt och lite ljusa slingor i håret när jag gifter mig.
Här kommer flera bilder på mig, dock är alla bilder inte jätte bra men ni ser iallafall håret!




Vad tycker ni?



Bebisnoja

Det senaste tiden har jag fått bebisnoja, jag vill ha bebis i famnen nu! Jag vill bli gravid och föda barn igen. Att få barn är obeskrivligt härligt och underbart. Min lilla flicka Agnes är ingen bebis längre så längtan efter andra barnet börjar visa sig.

 
Agnes några dagar gammal. Är hon inte söt lilla tjejen?

Det har pågått ganska länge med min "lilla" bebisnoja, och jag tror det beror kanske på att jag ser gravida kvinnor eller de som precis fått, precis överallt! Men vi väntar med det ett litet tag tills det är dags igen.

Jag hoppas på att vi får ungefär fem barn eller många fler! Men Johny är mycket bestämt med att han bara endast vill ha två barn. Så jag hoppas på fyrlingar nästa gång! Haha. Ärligt talat tycker jag att det är tråkigt att det är så många som bara skaffar två barn. Deras svar är att det inte finns plats i bilen för flera barn. Men hallå det finns faktiskt bilar med sjusits. Hehe. Det andra svaret är, när man reser, så förekommer det ofta erbjudande på att två vuxna kan ta med sig två barn på resan. Det tycker jag är dåligt, varför finns det ens såna erbjudanden, jag tycker det borde ändras. Alltså erbjudandet borde stå, att man får rabatt för varje barn oavsett hur många barn man tar med sig.

Eller vad tycker ni? Hur många barn vill ni ha?

Elmia

Jag är riktigt trött nu eftersom vi har varit på Elmia idag i Jönköping på bil och motormässan. Det var jätte kul att få se finfina bilar och motorcyklar. Det roligaste var att titta på gamla bilar, såna hotrods bilar. De var ruskigt riktiga snygga! Det fanns ganska många bilar eller motorcyklar som hade sina motivlackeringar och jag blir så häpen, att folk kan lacka bilar så vackra och jaa.. jag är alltså mycket imponerad!

Agnes har varit jätte duktig, hon hade sina hörlurar eftersom det var mycket högljudd på mässan. Hon somnade mitt under hög musik, då någon hade börjat spela. Det var jättehögt, men ändå sov Agnes gott! Väl hemma fick Agnes rena myror i brallan, hon gick till vardagsrummet och lekte och slängde alla leksaker på golvet. När hon var klar så gick hon till köket där hon rensade stekpannor, kastruller och mycket annat från skåpen. Därefter när hon var nöjd med rensningen i köket gick hon och röjde i hallen, sovrummet och till med hennes sovrum. Rena bombnedslag här hemma. Pust!

Jag har nu förstått att hon har väldigt M Y C K E T leksaker.  

Angående designen så har jag fortfarande småfix kvar och jag har ingen ork för det just nu. Det är profilbilden och lite annat smått. Ingen som man bryr sig riktigt om.  

Nä nu måste jag gå och titta på La Ink på tv men jag lär somna i soffan! Hihi.


Nya designen

Nu har jag äntligen fixat denna nya design fast det är små saker kvar som ska fixas.

Men vad tycker ni om denna nya design?!
Visst har det blivit mycket ljusare än det förra. Det är ju vår och sommar snart!

Förändringen

Förändring på bloggen kommer att ske snart!
Det blir ljusare design.

Ha en fortsatt skön påsk!

Glad Påsk!

Här kommer vår fina påsk kärring!
Först idag blev hon äntligen samarbetsvillig med att posa sig för kameran som påskkärring! Jag hade försökt få henne samarbeta igår och förrgår men icke! Hon vägrade tyvärr ha sån där påsk "halsduk", så hon nöjde sig med sin finfina mössa. Jag kunde heller inte välja en bild så det fick bli fyra bilder!

   
Glad Påsk önskar Agnes med familj!

Mina älsklingar

image113

Det är en bild som jag tycker mycket om. Det är även en obeskrivlig lycka när jag ser dem tillsammans! Agnes var 2 veckor gammal på bilden. Så sockersöt och obegripligt att hon har varit så liten!

Jag måste bara få säga hur mycket de betyder för mig. Det går egentligen inte beskriva hur mycket de betyder för mig, men jag kan säga att de är allt för mig. De förgyller mitt liv så mycket. De får mig skratta, gråta av glädje och de gör mig enormt lycklig! Johny, min blivande make, som jag varit tillsammans snart i fem år och min kärlek växer för honom hela tiden. Han är min stora kärlek! Agnes, vår lilla älskade stjärna, vad vi älskar henne! Jag älskar henne över allt, hon är min finaste stjärna och kommer alltid vara det. Åh, vad jag älskar dem!

Bilder från förskolan

Idag var det sista dagen på förskolan för denna veckan för det är påsk nu! Hon får komma dit som vanligt igen på måndag men då får hennes pappa Johny följa med henne, troligen hela veckan. Johny har pappaledigt hela veckan och det känns så bra! Det blir förhoppningsvis lättare för Agnes eftersom hon är mycket mammig, och hon håller koll på mig hela tiden. Det blir nog lättare för Agnes när hennes pappa är med, för då kanske hon vågar göra mycket mer själv då. Hon tittar mycket på barnen på förskolan och hon funderar även mycket. Det är så mycket nytt för henne också men det blir bättre och bättre med tiden! Sen kan jag tala om att hon gillar lilla köksavdelningen på förskolan där Agnes leker för det mesta av tiden. Där trivs hon utmärkt. Att vara ute är också populärt, där brukar Agnes leka med sanden med sina skålar och spaden. Agnes gillar sin fröken Åsa jätte mycket så hon brukar krama och gosa och busa med henne. Det känns så skönt för mig som mamma att Agnes accepterat sin fröken.

     
 


Jag ska svara på kommentarerna senare för Agnes har precis vaknat. Jag håller även på att göra middag! Ha en bra dag!

Första dagen är över!

Nu är vi hemma sen vid ca tio tiden och då ville Agnes sova och hon somnade på en gång, riktigt trött blev hon efter förskolan idag.

Det har gått jätte bra och Agnes har haft roligt. Hon gick fram och lekte med en nästan jämnårig flicka vid namnet Sandra. Agnes pratade och lekte med henne med temuggar, skålar, gafflar m.m.
Hon kramade även sin dagisfröken och man såg att Agnes gillar sin fröken. Agnes är jätte gosig av sig så det är jätte mysigt när hon vill krama och gosa.

Men det är bara jag som tycker det är ganska jobbigt och konstigt. Det känns som att jag inte hänger med, det var ju alldeles nyss hon var en liten bebis! Det är svårt att smälta att hon blivit så stor att hon får gå på förskolan nu. Men det glädjer mig för jag fick se henne trivas där. Det fanns ett rum med massor kuddar och tjocka madrasser, alltså det är typ ett mysrum och där satt även dagisfröknarna och mös med barnen. Det var roligt att få se och de berättade även att de ibland brukade ha fruktfika i rummet. Myspys!

Vi hade även tagit med oss en paket blöjor, kläder och regnkläder som jag fick ställa i Agnes nya skåp. De har redan gjort allt klart för Agnes, Agnes har fått egen matstol, klädhängare, skorhängare, och till med på toaletten har Agnes fått egen hylla. Ja man känner sig så välkommen dit och personalen var jätte trevliga. Det känns så bra och skönt!

Det fanns en vägg där, med flera stora papper (tror det är A3 papper) på väggen där varsin barn har egen papper där de satt flera foton på papperet. Mitt på papperet står varje barns namn på. Agnes har redan fått en sån, så vi får ta med oss några foton och sätta på väggen!

Första dagen

Nu är vi klara och redo för första dagen på förskolan!

Det känns så konstigt, men det kommer att gå bra.
Jag berättar mera sen hur det har gått!

Vi kommer bara vara där en timme idag som mjukstart, det kommer bli längre för varje dag som går. När det gått bra så är det tre timmar varje dag som Agnes får vara på förskolan. Från halv nio till halv tolv. Tills jag får något jobb så får Agnes vara där längre tid.

Vi syns sen! Kramar till er alla!

Blont vs brunett?

Nu var det ett tag sen jag skrev något om bröllopet, det första kan jag säga att det har varit mycket på det sista tidensom gjort så att vi inte hunnit planerat så mycket än heller.

Men nu måste vi sätta igång och planera, jag har iallafall börjat med att göra lite dekorationer till bröllopet. Vi har även börjat köpa bröllops tidningar där vi får mycket inspiration från. Jag tittar även en hel del på internet där jag sparat några ideér. Jag ska klippa vissa bilder från tidningar, så vi får ihop bilder som vi vill ha till vårt drömbröllop!

Men det är något som jag har funderat länge på, är själva hårfärgen!
Vilken hårfärg ska jag ta, mörkt eller ljust?

Jag är fött med ljust blont hår men har nu ganska länge haft mörkt brunt. Alla tycker så olika, vissa tycker jag passar bäst i blont fast de andra tycker tvärtom.

Som ni förstår blir det svårt för mig bestämma vilken hårfärg jag ska ha till bröllopet! Håret är rätt viktig för mig och jag kommer att få håret fixad hos frisören. Jag måste snart börja bestämma mig vilken hårfärg jag ska ta och jag har tittat på gamla bilder på mig, dock bara i brunt hårfärg. De bilder när jag hade blont hår finns inte i denna dator just nu. De finns någonstans i en cd, får ta an en dag och leta efter cdn med bilder på mig.

Men vad tycker ni? Blont vs brunett?


Wow vilken snygg stil!

image106
En bild från 90-talet då jag var väl runt 8 år gammal. Jag är den som har rosa/blå SNYGGA tofflor! Visst hade vi snygga, coola klädstilar?.. (Obs! Ironi)

Hahaha...

Men se vad mycket det har förändrat med mode det senaste åren.

Sjukhusbesök

Imorse åkte jag och lämnade Agnes hos sina kusiner eftersom jag skulle till sjukhuset för kontroller och undersökningar av mitt hjärta m.m. Träffade även en specialist hjärtläkare som jag fick prata med ungefär 40 min. Hela undersökningen och kontroll tog två och halvt timmar!

Jag fick ta blodtryck, EKGprov, ultraljud för att se hur hjärtat såg ut och lite mera undersökningar av olika apparater. Det måste jag göra för varje halvt år, alltså göra såna undersökningar och kontroller. Vid senaste besöket, det var i oktober-07 då fick jag veta att jag aldrig fick mer köra mer än 1 timme sen fick jag vila en lång tid innan jag fick köra bil igen. Då blev det som ett slag för mig, jag som älskar att köra bil, men jag fick acceptera att jag bara fick köra i närområdet hela livet ut.

Förrän idag berättade läkaren att jag fick köra hur mycket jag ville igen! Gissa om jag blev förvånad eller chockad. Jag som hade försökt acceptera/inställa mig i att jag bara fick köra i närområdet.

Men fy attan vad glad jag blev! Nu kan jag köra hur långt jag vill!

När jag blev klar med besöket så åkte jag hem och hämtade min lilla favorit tjej. Agnes har haft jätte roligt med sina kusiner och hon har varit så snäll och duktig hela förmiddan! Just nu plockar hon bort alla saker eller kläder från sina byråer i sitt sovrum. Suck. Jag får snällt städa efter henne nu. Hihi. Snart är det påskhelg och jag längtar! Men ännu roligare blir det nästa vecka för då kommer min svägerska med familj till oss. De bor i Alfta och vi har inte träffat dem sen i oktober. Johny kommer även ta ut pappadagar hela veckan, han får åka med Agnes några dagar för inskolningen.

Ja just det, imorgon ska Agnes få gå på sin första inskolningsdag på förskolan!
Min lilla flicka börjar bli stor!

Busfröt

Nu är det fullt ös här hemma, legoklossar överallt på golvet och hunden Muffe kommer och kollar om hon får också vara med och leka. Agnes tar gärna och förstör det som pappa byggt ihop legoklossar. Agnes har blivit en riktig busfrö, ibland när jag lagar mat eller liknande så går Agnes iväg ibland själv. Jag brukar gå och titta efter när hon inte kommit tillbaka efter en stund. Då hör jag henne fnissa och skratta.. men jag hittar henne inte. Jaha, hon har gått och gömt sig. Hon brukar gömma sig bland kläderna som vi tvättat. Kläderna som hängt på ställningen, där gömmer hon sig. Eller så brukar hon gömma sig bakom något.

Ofta går hon till sitt rum och då kan man höra henne fnissa och då öppnar hon sin byrå med kläder i. Då tar hon dem och slänger på golvet. Jag brukar då komma och säga "Vad har du gjort?", då skrattar Agnes med den dära busglimten. Då är det svårt att hålla sig allvarlig. Hihi.

För ett par veckor sen hade Agnes fått ta tag i en penna, och vi vet än idag inte riktigt hur hon fått tag i den. Men iallafall så hade hon ritat på tapeten och sina nya barn möbler. Bord och stolen. Vad kommer det hända nästa gång? Hihi.

Jag har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra med bloggen. Jag kommer att tala om det senare. Det var jätte kul att flera av er har hört av er att ni brukar läsa min blogg. Jätte kul. Men ibland undrar jag, vad vill ni läsa om i min blogg? Några särskilda önskemål?

Här kommer en bild på busfröt!

image105

Blogga eller inte?

Nu har jag sen länge funderat mycket på om jag ska fortsätta blogga. Ibland känns det hopplöst att skriva på bloggen när jag ibland inte vet vem det är som läser. Å andra sidan skriver jag inte mycket vad som händer i vårt liv här på bloggen. Jag skriver för det mesta ytligt, och det är heller inte alltid roligt. Om jag skulle börja lösenordskydda bloggen och då skulle jag kanske berätta lite mer om vad som händer i vårat liv. Då vet jag åtminstone vem det är som läser min blogg.

Jag ska nog fortsätta blogga eftersom vi har nära & kära som bor långt härifrån och brukar läsa min blogg för att "hänga" med lite av vårt liv.

Då återstår frågan om jag ska börja lösenordskydda bloggen.

Hmm.. Ska fundera och jag säger till när jag bestämt mig.

HM

image104

Jag ska nog leta efter några plagg till som kan kombinera som blåa linnen eller "Hello Kitty" tröjan. Idag hade Agnes den söta randiga klänningen med gråa leggins och hon var så söt!

En fundering!

Det läggs mer pengar idag på bröstförstoring och Viagra än vad det satsas på forskning om Alzheimers. Så år 2030 kommer det finnas pensionärer med stora bröst och kraftig erektion. Men ingen som minns vad man använder det till!


Ha ha ha..


(För er som inte förstår vad Alzheimer är för något så är det en "senil/glömsk" sjukdom.)

Kärlek

För några dagar sen frågade jag Johny hur mycket han älskade mig, ibland vill man höra på såna saker.


Jag - Hur mycket älskar du mig?

Johny - Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Jag funderar och frågar igen - Älskar du mig över hela universum?

Johny svarade snabbt - Mitt hjärta är större än hela universum.



Visst var han gullig? Hihi.

Friska och HM

Vi har äntligen blivit friska, fast Agnes är fortfarande lite snuvig. Men vad skönt att ha blivit frisk och idag ska vi ut i det härliga vädret. Det har varit mycket inne för oss när vi varit sjuka. Vi ska ut och hälsa på hästarna och Agnes älskar att få träffa dem. Agnes ska även få gunga lite på lekplatsen. Man får passa på när det är fint ute. Jag har börjat längta mycket efter att få pyssla i balkongen och känna värmen komma!

Förra veckan hade vi fått hem HM paket, det var vår och sommar kläder som vi beställt en hel del till Agnes. De är så söta och nu när jag tittar in på deras hemsida blir jag bara allt mer sugen på att shoppa mer. Men det får räcka ett bra tag eftersom vi köpt cirka 11 plagg till Agnes. Jag kan visa bilder sen på kläderna här på bloggen.

Härligt med nya kläder inför dagisstart om en vecka idag!

Svar på frågor

När ska Agnes få syskon?

Ja det vet vi inte riktigt, men vi vill gärna att det sker inom 1-3 år. Det ska inte vara många år mellan barnen.


Vad ska du göra när mammaledighet tar slut?

Min mammaledighet tog slut den 29 februari, alltså har jag blivit arbetssökande nu sen dess. Varför jag inte tar ut mera mammaledighet är bara för jag vill spara på dagar också till när Agnes blir lite äldre.


Är det något som du saknas i ditt liv?

Nja, jag har allt jag önskat mig, familj och djur och vi har vår fina flicka. Men självklart kan jag ibland önska att vi kunde resa utomlands oftare.


Hur kommer det åt sig att du inte är en hästflicka som din syster?

Tja, du om jag ska erkänna, så har jag alltid tyckt om hästar. Jag älskar djur. Jag fick rida en del när jag var yngre, men sen blev det inget med det när jag fick "pendla" till skolan på veckorna och komma hem på helgerna. Hästen var dålig då och inte fick rida. Men jag har tjatat på syrran att få rida på hennes hästar nu och jag räknar med det till våren!


Kan du visa din favoritbild som du själv tagit här på bloggen?

Menar du att de bilder jag tagit och lagt här på bloggen eller de bilder jag aldrig visat? Ja vi har flera tusen bilder i vår dator på Agnes. Vi tar ca 100-400 bilder varje vecka på Agnes sen hon föddes! Så jag har många favoriter, många fina! Jag har inte lagt än så många bilder här på bloggen, och jag kan inte välja en så jag tar ut några från vårt fotoalbum i datorn. Som sagt är det svårt att svara på det när det finns hundratals fina bilder till.



När du blev med barn med Agnes, var det planerat? Och om inte, varför beslöt du att behålla?

Agnes var planerat och vi hade pratat om barn tillräckligt länge. Jag kan tala om att jag fick missfall innan Agnes, mars 2006, det gjorde så att vi ville försöka igen. Maj 2006, blev jag gravid igen och 9 månader senare födde jag Agnes!

  

Vad gör du om 10 år?

Jag kommer att bo på en gård med flera hus med min familj. Förhoppningsvis får vi 3 eller flera barn! Vi kommer att bygga och inreda mycket med huset i lant-romantiskt stil. Ha flera bilar, som pickup, såna gamla härliga bilar. (Jag äger redan en Pv, en tuff sådan!) Och så hoppas jag att jag har ett jobb som jag trivs med.


Din favorit scrapsida/or?

Jag har flera favoriter som jag brukar få inspiration från.

http://hanglar.blogg.se/

http://lindatruedsson.blogg.se/

http://mariasscrap.blogg.se/

http://scraputmaningen.blogg.se/

http://swescrapbook.blogg.se/

http://www.dreamcottage.nu/

http://tussans.blogspot.com/


Vad är ditt drömjobb?

Vad jag avskyr denna frågan... För jag kan helt inte riktigt svara på den! Ja, om jag inte var döv så skulle jag mer än gärna ha blivit polis, eller brandman! Jag älskar såna jobb med tuffa utmaningar. Men å andra sidan tycker jag mycket om att jobba med barn och ungdomar, så jag får svara på att jag kommer jobba med ett sånt jobb i livet.

  

Vad är du mest stolt över att du gjort med ditt liv förutom Agnes?

Hm... Det måste vara när jag gick på en hörande gymnasie, att jag klarade att gå bland hörande och det stärkte min självförtroende och talet. Jag har fått utveckla mitt talspråk enormt mycket tack vare gymnasiet.

  

Vad är det allra bästa som hänt dig förutom Agnes och Johny?

Det enda jag kommer på, är när jag fick flytta till familjehemmet från elevhemmet när jag var 13 år gammal.


Vad är era gräns på otrohet?

Jag och Johny har samma uppfattning av saken så vi är helt överens om saken. Jag (eller vi) tycker att pussar, smekningar är tillräckligt långt. Puss på kinden bryr jag mig inte om, fast det beror ju på vem det är. Om det var helt okänd människa skulle jag börja undra. Haha. Att krama tycker jag att det är helt ok, Johny har killkompisar som jag ibland kan krama med. Men det beror förstås på vem de är. Jag kan ibland uppfattas som en flirtig charmig person, men det är min personlighet och jag tycker det är kul att charma folk utan det ska betyda något.


Ska Agnes vara ringbärare eller tärna på er bröllop?

Vi har inte diskuterat så långt om ringbäraren än, men jag vet inte om jag kan lita på vår ettåring med att bära ringen. Hehe. Det får kanske bli Agnes kusiner 6årige Oliver eller 4årige Kevin som får bära ringen, de kommer troligen blir brudnäbbar också. Ja Agnes ska vara vår lilla söta brudnäbb.


Trivs du med livet nu bättre än förut?

Ja nu när vi fått flytta hem till mina hemtrakter, där min familj och syskon bor! Det är härligt. Livet blev bara härligare när vi fick Agnes också.

  

Hur ser din ultimata drömtårta ut?

Det vet jag faktiskt inte, men det ska nog vara något med jordgubbar eller hallon. Om du tänker på bröllopet, så har vi tittat på och sett många fina härliga tårtor så det är svårt välja en! Hehe. Vi har ett par månader kvar på oss att välja...


Fortfarande sjuka..

Jag blir snart tokig..

Vi som trodde att Agnes var på bättringsvägen, men ack så fel vi hade. Hon spydde över hela soffan igår! Tack vare att vi har skinnsoffor så det var lätt tvätta bort. Därefter spydde även jag också. Så här pågår fortfarande mag/kräksjuka.

Inte roligt alls, och jag längtar så att få blir frisk igen!

Har även hemsk huvudvärk, illamående, framkallande spykänslor, ont i lederna och feberfrossa!

Här har jag fått klaga lite!

Imorse klockan åtta ringde någon till Johny och ville att han skulle komma och jobba. Igår jobbade han 8,5 timmar. Får se hur mycket han jobbar idag, själv hoppas jag att han inte jobbar så mycket idag. Men som ni förstår är det bra pengar och så får Johny en betald ledig fredag!

Jag tror att vi blir friska då.. så att vi kan åka på något utflykt!
Jag är så himla sugen på att åka till djurparken, undrar när de öppnar igen? Troligen inte nu men jag får kolla sen för säkerhets skull. Då gäller det att köpa års kort! Jag älskar att gå på djurparken och titta på alla djur och drömma bort. Borås djurpark har safari anläggning, en jätte stor sådan och när man är där så känns det som att man var i Afrika! På tal om Afrika, så har Agnes fått en super söt keps från min mammas kusin och hennes familj i Sydafrika! Jätte fin rosa keps med olika afrikansk djur som motiv på kepsen. Fick även regnkläder, det är lite lustigt för vi hade precis köpt regnkläder förra veckan. Men det är alltid bra med extra regnkläder!

Nej, nu måste jag gå och vila mig en stund och man ska passa på när Agnes sover.

image96
En välförberedd tjej inför dagiset om 1 vecka!

Nu var det min tur...

.. att bli sjuk! Suck..

Agnes blev nästan frisk igår. Hon har fortfarnade dålig mage. Jag mår pyton, har en hemsk huvudvärk och feber och dålig mage.

Jag vill bara få sova, men det går ju inte när man har en pigg och busig barn. Jag hoppas få sova lite när Johny kommit hem. Men han har jour hela helgen.. så typiskt!


Jag svarar på frågorna senare när jag blivit bättre.

Frågestund

Nu har flera bett mig, från olika håll att jag ska ha frågestund.


Nu får ni fråga på och fråga vad ni vill.


Men var snäll och skriv alla frågor på denna inlägg!

Förresten, det finns ingen dum fråga!

Kräksjuka

Agnes har fått kräksjuka och det var ingen lugn natt jag och Agnes haft. Imorse somnade jag och Agnes ihop i soffan nästan tre timmar och det var så skönt!

Agnes har ingen aptit nu så dricka gäller! Det innebär även mycket gott som frukt, kex, glass, allt för att få henne äta lite. Glass är gott när man har feber. Blåbärs dryck försöker jag även få det i henne eftersom blåbär är bra för det lösa mage hon har nu.

Just nu sitter Agnes i min famn och sover. Vi ska snart gå och lägga oss igen i soffan. Hoppas det är bra på tv idag... Men ikväll blir det en kanon tv kväll! =)

Sjuk

Imorse såg jag att det var något med Agnes. Lite snuvig och något trött och hängig, men nu har det blivit värre. Så nu är hon sjuk, stackarn! Rejält förkyld och feber. Hon somnade för en stund sen i min famn så jag bar och la henne i sängen. Hoppas hon sover länge nu.

Ja här blev jag plötsligt rastlös, för jag som brukar ha mycket att göra. Vad kan man göra när ens barn är sjuk och sover? Hmmm...

Sammanfattning av helgen

Nu passar jag på och skriver lite här medan lillan sover (eller inte för jag hör att hon börjat röja i sitt lilla rum!) Alltså går hon runt i sängen och slänger filtar, täcken och gosedjuren och så sin napp. Hon tycker visst det är kul å slänga sakerna!

Får skriva lite snabbt här.

Vi har haft en mycket trevlig och rolig helg! I fredags var vi på bröllop, våra vänner har äntligen gift sig! Brudparet var väldigt fina å vackra! och hela dagen/kvällen var mysigt! Lördagen var jag och syrran på tjejfest och det blev en kanon kväll! Det var så roligt! =) Men ack gissa hur trött jag blev under söndagen, så jag gick och la mig vid halv nio på kvällen. Hehe.

Nu har jag sett att många bloggare har frågestund, så jag börjar undra om jag ska också ha en? Det finns väl inget att fråga mig om.. Haha...

Vill ni att jag ska ha frågestund så får ni säga till!

OM NI VILL, då ska jag skapa nytt inlägg med frågestund!