Möhippa & annat

Heeej!

Nu skriver jag lite kort. Vi har haft så mycket och göra så jag inte hunnit sitta vid datorn! Jag är just nu i lägenheten och städar, försöker få bort alla saker härifrån idag. Det är små saker, för det mesta skit som vi ska slängas!

Jag får berätta kort vad som hänt!

Jag har blivit kidnappad och åkt på möhippa! Det var roligt! Tusen tack till er alla som var med!! För er som vill veta mer om dagen, då får ni gå in på Åsas blogg och läsa! www.vasaru.blogg.se. Visst var jag jätte snygg??! :P

Igår åkte jag och Johny själva till Ullared, medan Agnes hade ´very happy´ hos sin mormor! Bad & bus blev det för hennes del igår medan jag och Johny shoppade mycket fina saker. Nu är julklappar klara här till barnen! Det är fördel att köpa saker tidigt så man slipper bli "panka" till julen!

Med huset går det jätte bra och vi stormtrivs, vi är så glada & lyckliga som får bo i huset. Det är också en jätte härlig plats, varje dag får vi se solnedgången och den är så obeskrivligt vacker!

Sen måste jag påminna! Det är bara 1 månad kvar till bröllopet, gud vad tiden har gått fort!! Nu börjar nog nervositeten komma och jag hoppas inte vi missat något. Det viktigaste är ju hur vi ska ha i kyrkan osv just nu. Prästen har just nu semester och när hon kommit tillbaka så kör vi i gång. I kyrkan ska allt ske på teckenspråk, så tolkarna kommer att översätta allt på tal. På tal om tolkarna, så får jag mina två bästa favorit till tolkar! Ena av dem har jag känt sen jag var liten. Jätte kul!

Nej nu måste jag gå och städa vidare!

Vi har ingen internet i huset förrän någon gång den 7 augusti. Vi ses nog då igen! Ha det nu riktigt härligt!

Tylösand

Nu kom jag till lägenheten igen för att hämta lite grejer innan jag jobbar lite på morgonen. Jobbar ibland som personlig assistent, både jag och Johny. Men idag ska vi åka på semester en vecka!

Vi ska åka till Tylösand, Halmstad där vi ska campa med husvagnen med mina svärföräldrar. Det ska bli skönt att få komma iväg, jag känner mig fortfarande trött efter flytten. Men det har gått bra med flytten m.m och det börjar bli fint i huset och det är verkligen ett stort hus! Agnes har flera stora ytor att leka på, och till med djuren trivs för nu kan de springa runt i det stora huset! Vi trivs redan jätte bra och det är så härligt!

Men nu ska vi bara ha det skönt och k o p p l a av!

Hoppas på sol & värme!

Svensexa & flytt!

Skriver lite snabbt här nu och jag har precis packat ned alla köks grejer.

Vi skulle som sagt flytta igår, men så blev Johny kidnappad i lördags och jag visste heller inget! Men visst hade jag misstänkt hela tiden men vi blev ändå glatt överraskad eftersom Johnys gamla vänner hade kommit upp från Skåne! Det är verkligen uppskattat och jätte kul. Jag såg på Johny att han blev väldigt glad, det är roligt!

De åkte iväg till Jönköping de gjorde olika roliga saker. Johny hade även fått världens snyggaste klänning och knallrosa puder på kinderna! Han fick till och med en gullig handväska där han fick ha sin mobil i. Haha. De kom dock hem så sent på natten så att vi fick flytta på flytten tills idag. Jag har åkt med en lass redan och är inne på andra! Ikväll kommer de andra och hjälper mig med tunga möbler. Efter det är vi klara med lägenheten förutom smuts och smått saker där och där.

Nej nu ska jag gå och jobba på lite vidare!! :)

Fina diadem

Jag köpte diadem för ett tag sen och jag älskar den! Den är så fin och passar mig så bra. Ja jag har provat flera gånger! :) Jag längtar så mycket tills bröllopet!



Visst var den fin?

Nu ska jag börja göra oss i ordning för dagen, vi ska ju på "överraskning" idag. Vi vet faktiskt nästan ingenting om vad vi ska göra idag! Vi vet bara att vi ska komma till mina föräldrar kl 11 och därefter åker vi "mellanlångt" med bilen. (Hur långt är mellanlångt egentligen?) Vi fick ta med hunden och vi kommer att få mat. Ja det är det enda vi vet.

Jag misstänker fortfarande möhippa eller svensexa, fast jag tror inte det. Men vem vet.

Det roliga är att vi ska ta med vår gamla fina pv bilen. Pv från 1964. Det blir trångt med oss tre och hunden i bilen men det ska bli mysigt!

Äntligen lugn och ro

Nu har jag äntligen en lugn kväll, förutom ett par tvätt ikväll! Det har varit mycket hela veckan och nu känner jag verkligen av det. Trött och så kan jag inte tänka ordentligt. Segt och trögt. Ja helt slut är jag nu och jag funderar på att natta mig snart så jag får flera timmars sömn.

Jag har ju som sagt i tre kvällar i rad burit möbler, lådor, upp och ner från andra våningen till källaren för att kunna komma ut. Jag har gjort allt helt själv, alla gånger har det varit lika svettigt kan jag lova. Fast när jag kom till huset så har jag fått hjälp av syrrans man med att lasta sakerna till huset.

Det andra är att jag fått göra annorlunda jobb i veckan, och det är att städa och blåsa ca 50 maskiner! Det tog faktiskt hela veckan att göra rent dem, och fy attan vad smutsiga de var! Hela jag blev av sot och smuts. Å andra sidan har det faktiskt varit roligt! Jag kan även få tala om att jag älskar faktiskt att få städa. Hehe.

Men det jag är mest glad över är att jag har SEMESTER från idag!! Att få vara med min älskade familj och bara få koppla av och njuuuuta! Vi ska också iväg på en veckas semester och jag längtar! :)

Har tänkt sätta in några bilder men just nu är kameran på laddning. Får ev. bli nytt inlägg ikväll om jag orkar. Det är ju i för sig också kul att skriva på bloggen! ;)


Angående kommentarer, jag vet att jag har varit urdålig med att svara på kommentarerna, men det beror också på att jag inte haft tid. Men när allt lugnat sig så ska jag försöka skärpa mig med att svara !! :)

Flytten

Här pågår det packning och flytt så jag har egentligen ingen tid att sitta här. Men just nu har jag Agnes och Agnes låter mig få vara vid datorn en stund medan hon leker. Hon sitter där just nu och grimaserar fullt. Hon ser verkligen roligt ut måste jag få säga. Hehe. Min sötnöt!

Och så är jag ensam om med att flytta, eftersom Johny varit med bilolycka i måndags. Så typiskt men jag är ändå så glad att det inte blev allvarligare än så. Fast han fått jätte ont i ryggen och nacken, idag har han varit hos doktorn idag som sjukskrev honom. Ja nu är han sjukskriven, och vi har ändå semester snart så jag kan fokusera på flytten osv.

Igår flyttade jag helt själv en lass! Jag kan säga att det var m y c k e t jobbigt. Pust och stön! Jag har tagit dit lådor och flera små möbler så nu är det nästan bara stora möbler kvar. På söndag hjälper syrran och hennes man mig och flyttar allt!

Jag kommer att ha fullt upp hela veckan så jag kommer troligen inte blogga något mer och när vi flyttat, så får vi se hur snabbt vi får bredband i huset.

Men jag måste bara få säga att mina föräldrar har något överraskning på lördag och vi ska åka någonstans. Så jag har hela tiden haft mina misstankar med att de lurar oss med möhippa eller svensexa? Hehe.

Ha det nu så bra så hörs vi igen nästa gång!

RSS 2.0