Fullt upp

Nu skriver jag lite snabbt och kort. Har tyvärr haft det fullt upp i veckan och inte hunnit sitta vid datorn eller skriva på bloggen. Jag har heller inte haft tid med att svara på kommentarerna men det lovar jag göra sen när allt lugnat sig! Nästa vecka blir det lugnt kan jag säga, eller inte. Johny ska jobba extra mycket nästa vecka, han ska jobba jour till helgen nästa helg.

Imorgon kommer vi åka på något stort händelse! Vad som kommer att hända säger jag inte än, det får ni veta småningom! Jag och Johny blir även ensamma, vår lilla dotter kommer att vara hos sina kusiner från ca tolv tiden imorgon tills på lördag, någon gång på dagen. Vi får nämligen sovmorgon på lördag, eller inte. Jag brukar vakna tidigt och dölängta efter min fina tjej! Men jag måste försöka sova eftersom jag ska på tjej fest på lördagskvällen!

Det var evighet sen jag var på ett fest och så ska vi även gå på krogen! Jag håller tummarna att jag inte blir för trött efter fredagen. Vi får se om jag åker hem på natten eller sover över hos vännen Helen.

Nu måste jag fortsätta med att göra oss iordning för imorgon!

Här kommer en bild på Agnes med sin katt Molly. Bilden har min goa svägerskas dotter Sara gjort. Visst är den beundransvärt fin!?

image94

Möte och nya mobiler!

Det var jätte kul att ni som kommenterat och tyckte att Agnes nya barnhörna var fint! Där använder Agnes flitigt nu och leker och möblerar om bordet och stolarna. Suck. Men hon tycker iallafall att det är jätte kul!


Vi har haft mycket göra och idag äntligen får vi lite lugn och ro förrän i eftermiddag ska vi in till Gällstad och shoppa lite. Klockan halv fyra ska vi ha möte med förskolelärarna om inskolningen. Det blir roligt men samtidigt är det vemodigt eftersom det är svårt att förstå att vår lilla tjej ska snart börja förskolan. Men Agnes kommer nog trivas där och så finns kusinerna även på förskolan fast de är på avdelningen Myran för lite äldre barn. Agnes ska gå på avdelningen som heter Snigeln. Myran och Snigeln brukar ibland slå ihop och då får de träffa varandra några timmar i veckan.

Igår fick vi hem våra mobiler! Vi har länge funderat och haft svårt att bestämma vad vi skulle ha för mobiler, men äntligen till slut bestämde vi oss. Jag valde Nokia N95 8gb och Johny valde Sony Ericsson K850i. Vi bestämde även att fortsätta abonnemangen med tre och vi har haft dem i några år och de har ett väldigt bra service och de är heller inte dyra.

image93


Nya barnhörnan

image92
Visst blev det fint?

Agnes första jobb!

image91

Trött, så trött..

Jag har varit väldigt trött, så hemskt trött på det sista tiden så att jag inte orkat för det mesta. Undrar varför jag är så trött, men det är väl en sån period som man får någon gång. Nu snart ska jag iallafall gå och äta god kvällsmat som jag fixat ikväll. Titta på en av mina favoriter, Criminal Minds kl nio ikväll! 

Förresten så har vi äntligen helg! För Johny har ledigt imorgon! Härligt. Imorgon ska vi åka till Jönköping där vi ska shoppa loss lite och vi ska även på jakt efter en digital kamera till min älskade mor. Lutar åt en Canon IXUS 70, det märker vi imorgon! Vi ska även köpa hyllan Expedit på Ikea och sen måla barnmöblerna till helgen! Ska ta kort på hörnan senare när vi blivit klara!

Ha en skön helg !


Min glädje

image89

image90

Nytt design?

Jag har fått en superidé idag på att göra nytt design här. Från mörkt till ljust. Är nästan klar med den nya header och den blev så fint och passar mig bättre. Jag tycker att min blogg är rätt mörkt, och jag är en rätt sprudlande glad människa så det mörka är nog inte riktigt jag.


Hmmmmm... Får fundera om jag verkligen ska byta!

Trött, häst och Line dans

Jag har varit så trött och inte orkat sitta vid datorn så mycket nu. Känns som att jag bara fått lite sömn på det sista tiden fast jag sovit som vanligt.

Imorse gick jag och Agnes och vår hund ut vid 10 snåret och mötte min syster Helena och hennes två hundar. Vi skulle gå ut på en lång promenad på El-ljus slingan och Agnes somnade på vägen och hon sov en timme. Skönt för henne. När vi går mot syrrans hem så ser Agnes vart vi är på väg och då tecknar hon alltid "häst". Hon är helt galen i hästar nu. Hon pratar hela tiden om dem och går mot fönstret där hon vet att man kan titta på hästarna.

En blivande häst tjej som sin moster?

Min syster äger hästar och jobbar som hovslagare för er som vill veta. Vi får kanske köpa en häst till Agnes när vi fått köpa ett hus med gård.

Just nu sover Agnes sin eftermiddags lur och när hon vaknat så tror jag vi ska hälsa på min andra äldsta syster med familj. Tills ca kl halv fem kommer Johny och tar över Agnes för jag och Helena ska iväg och dansa kl halv 6 idag. Vi har börjat dansa sen januari. Dansen heter Line Dans, och det är en väldigt svår men rolig dans! Line dans är typiskt cowboy, country dans. Som man ser på såna Västern filmer där de dansar med sina cowboys hattar. Såna danser dansar vi, very fun!

Möblerat

Nu har vi möblerat om vardagsrummet, äntligen har den stora tvskåpet som fanns i sovrummet tidigare flyttat till vardagsrummet! Det blev kanon, så man undrar varför vi inte gjorde det tidigare?

Nu är ett hörn i sovrummet rätt tom, perfekt! Där ska barnmöbler av bord och stolar stå. Vi funderar eventuellt köpa en hylla där vi kan ha barngrejer som pennor, papper osv. Hittat en hylla på Ikea, som heter expedit, tror den kanske skulle bli bra! Vårt sovrum är nästan helt i vitt, så möblerna får också vara i vitt.



Vi får göra det snart eftersom Agnes börjat gilla att rita och sånt.

Jag har även möblerat om lite i Agnes sovrum, nu har det blivit bättre, klart mysigare! Vi har satt upp lite tavlor också. En hel del har vi gjort idag!

Agnes sover nu, och klockan tre ska vi hälsa på syrran med familj.

Ha en fortsatt skön söndag!

Första klippningen 16/2

image86
Klippning pågår!

image87
Bad dags! Visst blev hon bra i håret, sockersöta flickan!

image85
Skratt anfall!


Bilder från alla hjärtans dag

image83

För er som undrar vad "Älsklings checkar" är för något, så är det typ checkar, där det finns ca 10-15 stycken olika uppgifter som Johny ska göra åt mig. "Frukost på sängen", Helkväll på krogen och Johny betalar!, Romantisk middag och jag väljer desserten!, Gratis biokväll med popcorn. Nack och rygg massage inkl. avslappning. M.m. Jätte kul, och det ska jag absolut utnyttja! =) 

Högerklick skyddad

Nu är min blogg högerklick skyddat, bara för att ingen ska kunna kopiera mina bilder här. Nu känns det bra ifall jag ska publicera bilder på Agnes, för det finns ju alltid skumma folk som kopierar och sen använder av bilderna. Fast jag vattenstämplar dem. Jag gör det för säkerhetens skull.

Jag har haft en super mysig dag igår på alla hjärtans dag, jag kan publicera lite bilder senare för nu är jag tröttare än trött. Ska snart gå och lägga mig.

Idag har jag och Agnes haft en rolig dag! Träffat en go vän som man inte träffat på ett bra tag! Jätte kul var det! Imorgon blir det kalas igen med våra vänner, men det trista är att några inte kan komma eftersom de fått magsjukan, men vi får göra en annan gång med dem! Nu ska jag sussa iväg och drömma sött!

Alla hjärtans dag

image82

Önskar er alla en mysig alla hjärtans dag!


Ska ni hitta på något speciellt idag?
Dela med er om ni vill :-)

Kram & Puss!

Men in Trees & Top Model 9

image80


Rosa presenter

image77

Agnes har fått många fina presenter när hon fyllde år. Hon fick mycket leksaker, böcker och spel, nalle, kläder, lådor som man kan stoppa leksaker i (ni ser bilden, lådorna med döskallarna på) och så dock-barnvagnen. Regnkläder ska hon få senare från hennes moster och fotografering från oss. Hon fick även en alldeles egen dator! En sån dator med flera knappar, när man trycker på dem så kommer det ljud. Hon har fått mycket bra saker. Hon får nog lite fler presenter till helgen för då blir det kalas igen med våra vänner, blir roligt! Man kan säga att det blir kalas för både mig och Agnes.


Nu kommer bilden på den tuffa tårtan!

image78

Temat och brudsklänningar

Vi har valt rosa, silver och vitt som tema till vårt bröllop. Det kommer att bli en lantligt romantisk bröllop!

Det finns så många fina bröllopsklänningar och de jag hittade är tyvärr väldigt dyra men ack så fina!... och drömma kan man ju alltid göra!

Vad svårt jag kommer att ha det när jag väl ska välja en klänning! Vi kommer att vänta med klänningen till sommaren eftersom jag håller på att gå ner i vikt. Vill gärna gå ner lite innan vi köper eller hyr klänning. Men än så länge sitter jag och drömmer om dessa fina klänningar!

1.
image73
2.
image68
3.
image69
4.
image70
5.
image71
6.
image74
7.
image75

Visst är de gudomliga vackra?
Kommentera gärna och säga vad ni tycker om klänningarna!


Uppdatering! Glömde ange adressen där jag hittade brudklänningarna! Adressen är www.brudklanning.nu.

Det som är klart med bröllopet

Det första vi, eller så kan jag säga att jag har fixat allt själv. Det som är klart är kyrkan, präst, festplatsen och lite annat.

Jag hade börjat ringa och bokat snart efter jul.

Vi kommer att gifta oss i en fin kapell som ligger ca 2 km härifrån där vi bor. Kan ta kort på kapellet sen så får ni se! Präst blev en dövpräst, som ni några mina bloggläsare säkerligen vet vem det är, det är Barbro Lilja Brattgård som ska viga oss! Det känns så bra, eftersom jag tycker mycket bra om henne! Jag har haft henne som min konfirmand präst.

Sen kan jag tala om att vi kommer att få åka häst och vagn från kapellet till festplasten! Alla barn som kommer att vara med på bröllopet får åka med oss!

Fina Mariskooli

image65
Äntligen finns den hemma hos oss! Den har jag fått från Johny när han kom hem från jobbet, och sen fick jag en väldigt god kvällsmat som han lagat. Det blev rostade mackor med räkor bland sallad, grönsaker och stekta champinjoner med lite majonäs. En glas vin till. Väldigt gott! Tända ljus överallt, så vi har haft en mysig kväll! Vad jag är väldigt glad för den fina skålen!! Sen måste jag nämna, om ni ser på dagsräknaren så är det bara 200 dagar kvar tills bröllopet!

Ny mobil!

Idag har jag fått en present från min underbara blivande man och vår dotter! Jag ska få ny mobil! Jätte snällt och roligt! Äntligen eftersom jag har en urdålig mobil som knäppar sig ofta. Jag har inte fått mobil än, jag ska få välja vilken jag vill ha..

Men frågan är, vilken mobil är bra?


Vi har tittat lite på N95 och den verkar vara bra eftersom den har ett stort minne, 8gb och den tog bra fina bilder!

Eller har ni någon tips om vilken mobil som är bra? Kommentera gärna!

Grattis...

... till mig som fyller 24 år idag!

406536-61

"Vad trist för jag blir ju bara äldre och äldre!"

Media Markt

Idag åkte mina svärföräldrar iväg vid tolv tiden så åkte vi tre iväg till Jönköping för Johny ville så gärna gå på den nya affären Media Markt.

Jag säger bara..

Herregud min skapare!

Vad stor Media Markt var! Och det är heller inte klokt vad mycket grejer de hade, till exempel hade de ca 100 st OLIKA hårfön??! Dammsugarpåsar fanns det säkert 400 st av olika sorter! Ja det finns verkligen ALLT där.. Jag blev nästan snurrig i huvudet. Affären skapar bara beslutsångest för det finns så mycket att välja på! Vi skulle åka dit för att köpa ny hårddisk men det fanns så många att välja på så vi sket i det. Vi ska kolla mer på internet och eventullet åka dit och köpa hårddisken ändå. Men det blir garanterat flera besök av oss dit. De hade även bra pris på varor.

Helgen har gått jätte bra och roligt, kalaset var lyckad! Jag ska berätta lite mer sen om kalaset när jag tagit kort på presenterna som Agnes fått och så får ni se tårtan med den tuffa döskallen!

Jag kommer också under veckan börjar berätta lite om bröllopsplaneringen m.m! Har bara inte hunnit skriva om det eftersom så mycket har hänt särskilt med Agnes födelsedag och annat.

Nu ska jag gå och koppla av i soffan med gubben min och kolla på vårt nyköpta dvdfilm, den sista filmen av Harry Potter. Nu har vi alla filmerna av HP. Jag är tyvärr en stor fan av Harry Potter, jag bara gudomligt älskar filmerna.

Nu är det filmdags!

Ha en skön kväll mina bloggvänner!

Duktiga tjejen!

Hon gick själv idag på kalaset!
Det var så kul för alla fick se henne gå själv. Det var flera steg så vi tappade räkningen! Min duktiga flicka!

image59

♥ Min vackra prinsessa ♥

image60
Mums filibabba!





Feber och kalas

Vi har varit upptagen sen torsdags då Agnes farfar och farmor kom till oss från Alfta. De åker hem imorgon, söndag, och vi har igår passat på och åkt till olika ställen i Gällstad som är känd med många butiker med kända märken och fina saker och kläder m.m. Då såg vi att Agnes var outhärdligt trött, vi som trodde det berodde på att det blev för mycket för henne. Hon var iallafall lugn och snäll men vi åkte hem efter en stund igen och väl hemma upptäckte jag att hon hade feber. Suck. Så typiskt.

Men hon har trots febern varit rätt sig lik, busat och lekt och sovit hela natten. Hon får febern troligen på grund av att hon håller på att få sin nionde och tionde tand. Stora kickan!

Idag har Agnes inget feber och vi skulle alla åka in till stan och kolla lite samtidigt hämta tårtan. Men jag och Agnes stannar hemma så Agnes kan få det lugnt idag innan kalaset börjar kl två. Känns bra om hon kan få sova och vila upp sig innan kalaset. 

Snart ska jag göra sallad till kalaset. Vi gjorde tre olika sorter av pajer igår kväll så det är bara och värmas idag, tror det blir mumsigt! Barnen ska få korv med bröd, tror att de uppskattar det mer än pajen.


Agnes ettårsdag

Nu är jag helt slut, mer än slutkörd, kan jag säga.

Iallafall har dagen har gått jätte bra! Idag firade vi inte så jätte mycket, för vi tar igen på lördag då alla är lediga och då blir det ett stor kalas för tjejen! Men iallafall ska jag berätta lite kort hur dagen varit!

Imorse vaknade jag ca 07.50 och Agnes sov fortfarande. Perfekt. Jag gick och tände alla ljus och fixade frukosten klar. Det blev så mysigt och tio minuter senare hörde jag tjejen börja prata. Jag gick in till henne och då stod hon där i sängen och blev jätte glad. Det är härligt att få se sånt leende på morgonen!

Hon blev nyfiken när hon såg ljusen, som vanligt säger hon "lampa" när hon ser ljusen. För henne är ljus samma som lampor. Sen blev hon glad när hon fick se alla dessa ballonger som finns lite överallt här hemma. Jag och Johny hade fixat ballongerna m.m igår kväll när Agnes sov.

Hon ville gå i gåstolen och hon pekade på ballongerna, så jag gjorde en åt henne. Hon blev himla glad för den och sprang runt med den hela lägenheten. Jag hade också lagt en present på bordet, och jag var i sovrummet då Agnes sprang bort en stund. Hon kom tillbaka snabbt igen och då hade hon presenten med sig! Hur hon lyckas få ner den vet jag inte. Men den var iallafall hennes så hon fick öppna den och hon öppnade den snabbt, och det var två böcker av "Ellen och Olle sjunger" och ett spel. Vi åt frukost och gick sen ut på promenad och passade även på att hälsa på hästarna. Agnes älskar verkligen dem och tecknar då "häst" flera gånger.

Vi har också varit hos barnmorskan idag också och vägde och mätte henne m.m. Allt var bra! På eftermiddan var vi hos Agnes mormor och morfar där vi firade lite med fika och Agnes fick mera presenter! Hon fick nya fina kläder, leksaker och ny dock barnvagn som är riktigt fin! Tror nästan att jag är gladare än Agnes för barnvagnen. Hihi. Innan vi for hem så bytte jag blöja på Agnes som hade bajsat. Då tecknade hon "bajs" för första gången! Vilken trevlig minne på födelsedagen då hon tecknade bajs för första gången!! Hihi.

Det känns så märkligt att min lilla flicka fyller ett år idag, jag kan fortfarande inte förstå. Så frågan är, kommer jag nånsin förstå det! Hehe.

Här kommer lite bilder.

 

Födelsedagstågen, några ballonger, tårtan jag gjort (bilden blev inte bra - använde digitala kameran -dumt)

image52
Agnes nyvaken och glad för ballongen!

image57
Åt tårtan och tecknade ett med fingret! Ett år!


image58
Glada födelsebarnet!


Prinsessan 1 år!

image51

Ett år sen..

Imorse kl 04.00 för ett år sen vaknade jag klarvaken men jag försökte somna om.
Kl 04.05 kände jag plötsligt som att jag var på väg att kissa i sängen. Då steg jag upp som en blixt. Då gick vattnet och det forsade tusen liter över halva rummet, nästan.

I denna sekunden blev jag lycklig, mer än överlycklig!
Tänkte då också "Äntligen får vi snart träffa vår lilla älskling!"
Denna känslan kommer jag aldrig glömma.


Men vi anade inte att jag skulle ha 25 timmars värkar och föda barnet nästa morgon...



Presenten

Nu har vi bestämt oss att Agnes ska få fotografering som ettårspresent. Jag ska ringa upp och boka en tid hos fotografen snart. Jag har även beställt mycket kläder till Agnes från HM, vår och sommar kläder, riktigt söta! Det får även bli Agnes ettårspresent. Det blir bra!

Jag har även varit i en affär här närheten. Där hade de Didriksons regnkläder och de var riktigt fina, mycket finare än på bilderna som jag skrev häromdan. Jag funderar om vi ska ta rosa eller grönt. Det fanns även rosa jacka med mörkbrun byxa, och den var också kanonfin. Den som är grönt är jätte fin också men den fanns inte inne i affären och skulle komma vecka 7. Vi får fundera vilken regnkläder vi ska köpa till Agnes och det är ingen bråttom med att köpa dem än. För Agnes börjar förskolan inte förrän mitten av mars.

Tjejen går!

Måste berätta något som hände förra veckan!
Förra måndag då vi var hos någon och då tog Agnes sina två steg! Senare under veckan har hon gått tre steg, mer än tre steg har hon inte nått än. Men hon börjar bli jätte duktig med att gå! Det är bara gå som gäller för henne nu, att sitta är inget roligt längre tycker hon.

Min lilla flicka börjar bli stor!

image47 Här gick hon själv sina tre steg. Bilden togs förra veckan då vi var hos syrran. Moster välförberedd! =)

Ännu två bilder på Agnes och här ser man att hon är också förkyld men titta vad hon kan!
image48

image49



Förskolan

Idag fick jag åka iväg och hämta ut min medicin och samtidigt åkte jag iväg och köpte ballonger och plasttallrikar m.m till kalaset. Jag mår lite bättre nu men det är nog alvedon som spökar.

Imorse hade den ansvarige för placering till förskolor ringt till Johny och berättade att Agnes kunde redan börja på förskolan den 15 mars. Ursäkta?, men hon hade ringt för ca två veckor sen och hade då sagt att Agnes inte kunde inskolas förrän i maj. Min syster måste ligga bakom detta, för hon hade nämligen pratat med fröknarna på förskolan. Hennes söner går ju på samma förskola och på något sätt hade de ändrat sig. Det känns bra och roligt ändå, för nu kan jag inskola henne i god tid. Jag tror att hon får bara gå till förskolan 15 timmar i veckan tills jag fått jobb. Det blir nog jätte roligt för henne att få vara med andra barn. Hon kommer nog bli ett dagisbarn.

image46
Agnes på öppna förskolan


Regnkläder

Jag skulle köpa regnkläder till Agnes från hennes moster Helena som inte hinner köpa det i veckan. Hon skulle få det när hon fyllt ett år.

Nu har jag tittat lite runt och det fanns några fina regnkläder men det är så svårt att välja en.
Grönt, rosa/brunt, eller regnkläder i bara rosa...

    

Vi har fått två set av regnkläder som Agnes fått från sin moster som kusinerna haft och de är i marinblått. Så de ska hon få använda här hemma medan Agnes ska få en helt ny som hon ska få använda på förskolan.

Hmm.. jag letar vidare ifall det finns något bättre. Men de första gröna och rosa regnkläderna är Didriksons som är känt för bra kvalite. Den tredje (med döskallen) är fleecefodrat och så till sist, rosa/rött regnställ med Pippi Långstrump tryck samt Herr Nilsson.

Hjälp!

Jag och Agnes har blivit sjuka och vi som tänkt åka in till stan i veckan och köpa presenter till när Agnes fyller år. Men nu blev det som det blev, nu har jag börjat titta runt på internet. För vi får kanske beställa genom internet. Men vad?

Jag har ännu inte förstått att Agnes blir ett år på torsdag! Jag har nästan inte planerat något inför min dotters stora dag! Förutom vi har beställt tårtan. Jag måste åka in till stan idag ändå för att hämta min medicin för hjärtat och annat. Då får jag nog passa på att kolla in ett par affärer och köpa såna söta partygrejer till kalaset.

Hur allt började..

Nu ska jag berätta hur vi träffades och hur det blev till att vi ska gifta oss.

För snart fem år sen försökte min syster Helena övertala mig med att följa med henne till hennes väns bröllop. Bröllopet skulle ske flera mil hemifrån och Helena ville ha mig med som sällskap. Efter flera övertalning gick jag med på att följa med och jag kan säga att jag var en sådan partypringla som gick ut på fester nästan varje helg. Jag hade då varit singel ett år och då var det jätteskönt att ha varit singel eftersom jag fick då lära känna mig själv m.m.

Men iallafall så kom jag och syrran till huset där brudparet bodde, när vi kom dit så såg jag att det var flera killar ute på trädgården. Johny var en av killarna men iallafall började vi gå och fixa till oss allihopa eftersom vigseln i kyrkan skulle ske inom några timmar. Dagen gick fint och jätte roligt. Men på kvällen hade jag tyvärr druckit lite för mycket, men det var så svårt att låta bli när det fanns många vinboxar! (Ja hur mycket var det, Jenny?) Dessutom var de viner kanongoda! På kvällen blev jag inte klar i huvudet men ändå var jag medveten om vad som hände för jag minns kvällen/natten gott och väl än idag!

Killarna som var med på festen, hade försökt flörta med mig hela kvällen utom Johny och kompisen P. Jag nobbade dem som flörtade tyvärr. Men senare på natten så gick jag och pratade med Johny en kort stund och vi gjorde inget då. Men det gjorde så att jag blev nyfiken på honom.

När vi skulle åka hem så fick jag och syrran som var nykter köra bruden och brudgummen till ett ställe så de kunde ha sin bröllopsnatt där. Men innan vi åkte skulle vi först åka till huset för att hämta lite grejer som brudparet glömt. När vi kom till huset och då såg jag killarna där.
Jag gick ut ur bilen och gick raka vägen till Johny och kysste honom.
Gissa om de andra killarna som försökt hela kvällen blev glada? Hihi.

Ja det blev väldigt spontant men det kändes så rätt och det var något med honom. Dagen bytte vi telefonnummer och vi umgick med att skicka mail och sms. Ett tag efter bröllopet träffade vi igen och då blev vi tillsammans, och det var den 5 juni 2003.

När vi förlovade oss vid havet sommaren 31 juli 2006 och då var jag gravid i tredje månaden med Agnes. Efter förlovningen hade Johny friat mig tillräckligt många gånger men jag ville vänta hela tiden. Jag kände mig lite för ung för giftemålet och jag skulle föda om några månader och så ville jag njuta av det första månader med bebisen. Tiden kände inte rätt just då. Stackars Johny säger jag bara, för han har friat mig så många gånger! Men tills i höstas, en kväll då vi hade precis gått och lagt oss i sängen.

Då friade han mig igen och plötsligt då kände det så rätt och jag ville det!

Sen vi förlovade oss har han kallat mig för hans fru, och det gör han än idag!

Jag längtar så att få bli Johnys fru på riktigt!



image39

TACK!

För det första vill jag säga Tusen tack till er alla som gratulerat! Jätte kul!
Det är alltid roligt att få såna kommentar, det gläjder en!

Sen kan jag också tala om att jag kommer att skriva för det mesta av bröllopsplaneringen här och hur allt började med att vi bestämde för att gifta oss m.m. Jag kommer att berätta det i nästa inlägg!

Jag ska bli fru!

Jag ska gifta mig med min Johny!



Bröllopet blir den 30 augusti 2008, det blir en helt underbar dag för oss! Jag kommer att berätta mer senare och så kommer jag skriva lite smått och annat kul om bröllopet framöver.

Äntligen ska jag snart få bli fru Ahlinder!