Lite kort

Nu var det ett tag sen jag skrev något här. Jag kan säga att jag börjat skriva mer på det andra bloggen, och som ni vet hade jag sagt tidigare att jag skulle sluta med att skriva mycket här. Men jag kanske kommer skriva här och säga hej ibland och berätta vad som hänt m.m.
Jag tycker faktiskt inte det är roligt att skriva här, bara för jag tycker det är roligare att skriva och samtidigt sätta in bilder. Men jag vill inte att mina bilder ska bli offentliga. Därför är det roligare att skriva på det andra lösenordskyddat bloggen där jag kan skriva mer privat och sätta in hur många bilder som helst! 

Allt är bara bra med oss, men vi har varit otroligt trötta efter bröllopet. Det har verkligen tagit krafter. Det är nog inte så konstigt när man planerat i flera månader och varit nervös lika länge. Men då kom bröllopsdagen och efter det släppte all nervositeten. Då blev vi ruskigt trötta men nu börjar vi känna oss piggare och nu kan vi ta an och göra det fint hemma och annat! 

Vi är så glada och att det är otroligt att dagen blev så bra och underbarare än vad vi trott! Jag vill också tacka till er allihopa som gratulerat, och det värmer verkligen! :)

Angående om boken "Emma, Mias dotter" som jag nämnt från förra inlägg så fick jag byta bok nästa dag och då såg man att det fattas ca 40 sidor. Jag läste självklart på en gång och då blev jag nöjd efter ha fått läsa slutet!
 

Blandat

Hej mina vänner!

Här sitter jag efter ha läst en bok "Emma, Mias dotter" (Fjärde uppföljningen av Gömda, Asyl och Mias hemlighet), men till min stora besvikelse insåg jag tills den sista sidan att det fattas flera sidor! Dubbelsuck. Jag får väl åka till affären och klaga. Men det värsta av allt är att jag vill så gärna veta vad som händer i slutet av boken. Så typiskt!

Jag har varit så otroligt trött i veckan så att jag inte orkat med någonting nästan. Nästan alla tankar har gått åt hur underbart vi haft det på bröllopet. Allt har varit underbart och jag är otroligt tacksam. Jag är även mycket glad att alla dessa härliga människor som deltagit vår dag och förgyllt vår dag till så fin! 

Jag kommer kanske berätta mer om hur helgen varit längre fram för nu orkar jag verkligen inte. Men jag måste få säga att jag är jätte glad idag för min älskade mor kom idag och hon började städa och diska. Då blev det fint och fräsch här hemma igen. Tack mamma! ♥

Snart har jag också varit gift i en vecka! Otroligt vad jag är glad över att ha fått bli Johnys fru, fast det är fortfarande obegripligt att jag är fru! Jag tycker också att det är svårt att förstå att helgen har gått så fort! Efter all planerande sen oktober förra året. Vad tiden har gått fort och det är verkligen m y c k e t som man måste göra innan om man ska gifta sig! Men vi lyckas och det är värt det!

Nej nu ska jag gå och leta efter någon ny bok. Jag ska ha några böcker någonstans som jag köpt för ett år sen och jag har inte haft tid att läsa. Men nu har jag äntligen tid! Nu kan jag njuta av att vara fru, mamma och vårt liv!

Ha det så bra och ha nu en riktigt skön helg!



OCH tusen tack till er alla som gratulerat! Det värmer verkligen! ♥


Här kommer några bilder från bröllopet! Än så länge!



Vår söta prinsessa


Nygifta!


Nu ska vi iväg med häst och vagn! Min svägerskas dotter Sara fick vara kusk och köra hela vägen till festplatsen.


Framme vid festplatsen Skogsbo.

Underbara bilder

Fotografen Elin som fotat oss under vår härliga dag. Visst är bilderna underbart fina?
Jag har printat sidorna och klippt och bilderna finns även på www.nevnarien.se . Jag ångrar mig inte en sekund som frågat henne om hon ville komma och vara vår bröllopsfotograf!




RSS 2.0